måndag 31 augusti 2009

Köket!

Då har hence börjat med att riva köket! äntligen som jag har väntat kan knappt bärja mig tills det bli klart kommer verkligen bli fint gammal stil såklart! Ska ta och lägga upp lite bilder på hur här ser ut och så när jag har tid, men det kommer!!Wille ligger i sängen och sover och jag har varit ute en promenad med hundarna och nu sitter jag och kollar runt på internet. händer att jag hamnar på hm, nelly, asos osv ;) där får jag inte vara handlar alldels för mycket...
Funderar också på tatuering och har bestämt mig för att tatuera två vingar på ryggen en på höger sida och en på vänster ungefär vid skuldran! längtar så!

denna snygga jackan har jag klickat hem!


ja och min wille och jag oc älskling för läängesen
KörskolanJa, då var det dags att sätta igång med mitt körkort. Hade min första körlektion idag.. och de gick bra! så nu har jag tre lektioner till inbokade. känns verkligen hur skönt som helst.. på tiden om man säger så.. väntat alldels förlänge. och då ska ni veta att min morfar Bengt Andersson jobbar som besiktings man! haha jaja nu är det på gång.

Min mamma släppade ner mig till Ängelholm i fredags, hon har en nätbutik där hon säljer franska antikviteter och inreder även sitt hem i den stilen och hon älskar det! hon ville få mig att"fatta" hur fint osv det är så vi åkte ner till nina hartman som då är känd inom den inredningen och japp jag blev kär, så där smällde både jag o mamma några tusen.. puuhh.. :) http://www.thereseliving.com/ ! blogg: www.stetherese.blogspot.comJust nu ligger min lilla söta wille och sover.. så nu är det dags för att ta en dusch.. han som ni ser på bild. kan inte fatta att han snart är fem månader! tiden går fortare än man tror.cya!