onsdag 9 december 2009

new moon


den blir de ikväll! Kommer nog kära mig ner i edward i denna film med, men hur romantisk är han inte då? finns ju knappt i verkligenheten, såå inte så konstigt att alla tjejer gillar dem filmerna för lite såån kärlek de behövs tusen gånger om! vet inte hur länge jag levde i fantasi från förra filmen.. mums han vill ja ha! <3>

Wille o jag städar nu, då det blir fint här hemma! fast wille stökar mest ner.... ja tydligen så vill han inte ha de fint ...


ha en underbar kväll..


fredag 4 december 2009

Full rulle
Med min kära teori.. sitter med boken och har gjort hela morgonen på körskolan. Wille är hos mamma och pappa jag saknar honom så!!! Men får väl snart se honom mitt lilla hjärta! I onsdags så var jag , Mamma och Wille i Ängelholm på invigning av Nina Hartmans butik , jätte fina saker från belgien och frankrike jag inhandlade ett par jätte fina ängla vingar som jag har på min docka som jag handlade förra gången (ska ta en bild) mamma handla en jätte fin gammal stor ljusstake och "skyltdocka" och änglavingar! Det var jätte trevligt och man vill inte ha något annat än gamla saker när man väl börjat! och vi blev helt sålda på gamla marinett dockor som är 100 år gamla! Men de hade vi inte råd med denna gången det får bli nästa!


Nu har Hence och jag ångrat oss igen nu ska vi renovera det stora gamla huset som vi flyttade ifrån! och det kommer att bli hur fint som helst längtar verkligen! Har bestämt oss för hur allt ska se ut också!


och så är det ju också helg nu, Cassandra kommer hem så det blir väl att träffa henne hoppas jag, baka och allt möjligt=) Men först av allt ska jag hämta min Willeee!