fredag 15 januari 2010

5 kapitel

Kvar av så länge vi båda andas! Det är det sorgligaste på väldigt länge för mig. Haha, men boken är väldigt väldigt bra åhh den är underbar! Yes . Nu kommer väl snart den tredje filmen? Men de visste jag ju redan. i JULI! :) hihi vilken födelsedags present att få gå på premiären;) tänk på den ni!
Wille sitter just nu i sin stol och har fått lite choklad pudding som nu är något bland det bästa som han vet! Jag med. Haha!
Helg med kankse är värt att nämna och ja börjar äntligen känna mig bättre, wille också.
så ikväll blir det en fika med mina vänner. mys!
Imonkväll blir det mys med family! söndag vet jag inte!
Hörs sen

torsdag 14 januari 2010

Torsdag


Vilken underbar dag, solen lyser ute och det är faktiskt inte så kallt som de har varit de senaste veckorna! helt underbart, Jag satte mig vid datorn för att försöka blogga men det går inte så bra, Wille hänger över mig, över datorn fingrar på allt, trycker på knappar, reser sig upp var 2 sekund och gagar i mitt öra, säger ah ohoh eh eh och jag säger vad säger vovven? "vavvav" säger wille! haha lovely. hela min dag består av gagaga! det är som ljuvlig musik i mina öron! Om n u undrade om jag verkligen ha tid att sitta vis datorn så vet ni ju nu att det inte är ostört! Det är det aldrig. Jo vänta när han sover!! haha

Nu ska jag ta och städa ut min gardrob. usch kommer ta minst hela dagen lång..

onsdag 13 januari 2010

Onsdag


Fortfarande sjuk.. Wille med.

Nu har jag antagligen bestämt mig antingen tar ja den lätta vägen och pluggar vårdutbildningen eller så gör jag de jag drömmer om och läser till kustbevakre! Måste bara läsa till mina 50 poöng som jag missat under min skoltid av någon konstig anledning. Ja ni kan förstå att jag blev chockad när min mentor kom och sa att jag saknade 50 poöng en månad innan studenten. Och så var det ju så att jag skulle läsa upp dem den sommaren jag slutade men jag var så trött på skolan så jag gjorde aldrig det fy på mig! Men nu får jag ta igen de! men de ska väl inte vara någon konst! sen kan jag söka in! wiihuu! Det ska verkligen bli roligt! Wille är ju 1 år om 3 månader så då är han stor nog att slippa sin Mamma och vara hos mormor eller farmor när jag läser.

Nu ska jag koka kaffe !

Ha de !

tisdag 12 januari 2010

Edward Cullen
Haha, ja tänk om man skulle stötta på honom, det är bortom alla gränser om mänsklighet och vår jord att göra, men ack så synd. För hur mcyket jag än vill så kan jag inte lägga ifrån mig böckerna och nu är jag på den sista av dem alla. Hur kan någon skriva en så otroligt vacker berättelse? som man bara drunknar i för varje mening som man läser. Min pojkvän säger att jag lever genom boken. Haha, skämt å sido men det tycker väl jag är lite överdrivet! eller jag vet inte, jag är kär haha!!! vill bara ha mer ! Wille däremot är inte så glad idag, vi är föskylda så ingenting duger för honom just nu, vet inte alls vad jag ska göra. Men han lungnar väl ner sig snart antar jag!


En av alla underbara meningar ur boken "Ljudet av ditt hjärta" -Du kommer inte ens hinna sakna mig, jag lämnar mitt hjärta hos dig så ta väl hand om det"


fast de är inte en av de allra bästa! de får ni själva läsa om tycker jag. Så kila iväg o köp alla böcker det skadar inte att bli lite overkligt varm om hjärtat ibland!
Nu ska jag stäääda! Och lägga ifrån mig min älskade sista bok!


söndag 10 januari 2010

4 veckor!

Shit! Jag har inte bloggat på så länge, men har verkligen inte haft tid. Har hållt på i vårt hus under hela hences jul ledighet kan man säga! Julen har varit underbar, allt gick så fort och de är redan över! Men de är skönt, nu vill man bara att de ska bli varmt och sommar! åh vad jag längtar efter sommaren. Finns det något underbarare än värme och sol?! Plus att i sommar åker vi utomlands någonstans inte bestämt var! längtar det behöver man ibland! Wille har blivit 9 månader! snacka om att tiden går fort som sagt man hinner inte med!
Helgen som varit har varit lugn, i fredags var det mys här hemma, i lördags hämtade vi hences bil och var på ikea och wille var sjuk:( sen träffade jag anne, mia o becca för lite party, de var skoj! och i fredags slappade vin mest!
Nu vill ville har lite action från sin nyvakna mamma så de blir ett bad för honom!
Ha de gott!