söndag 28 februari 2010

Its Complicated


It always is.

Då har helgen passerat! Haft en bra?

1 Mars idag, det känns verkligen helt underbart fast det hade känts bättre om snön var borta.

igår fyllde min Kära storebror 26 år. Det är inte klokt vad tiden går, Känns som om det var igår han fyllde 20.

Idag funkar min biiil. yeees! Så idag blir det kanske en rundtur! vem vet;)

pussss!


onsdag 24 februari 2010

Fint väder

Solen lyser så medans Wille sover passade jag på att gå ut en liten sväng med hundarna på gården. Och Tulle ville förstås med! det var mysigt i det fina vädret. Wille sover fortfarande och jag sitter här och väntar på att pappa ska hämta mig för vi ska in till Karlskrona till Mormor och Morfar en runda idag. Jag kankse även går en sväng på stan och köper några kläder till Wille men det beror på ! '
igår fick jag hem asss snygga kläder från Nelly . Lägger upp bilder på det senare..
PUSs

tisdag 23 februari 2010

finást!

Finaste golvet är lagt i köket nu svart vit schack rutigt ! riktigt nöööjd. 30 cm plattor.
nu är det bara resten kvar men de ska väl gå som en DANS;)
Wille och jag övar på att gå.. det tycker han är väldigt roligt, men han kan inte riktigt själv men de dröjer nog inte alls länge tills han gör det!
Min biiiil funkar snart med, Yes allt flyter på asaabra;)
Ha de braaoPUSSPUSS

måndag 22 februari 2010

schnyyggga!


Eller?! VILL HA! bara det att min storlek är sluut. Hoppas de kommer in fler!

söndag 21 februari 2010

Mösssss i mitt hus

haha, ja överallt. Inatt vaknade jag av ett herrans liv, Då hade min Älskade katt touluse tagit in en mus i vårt sovrum.... Åhh jag tycker både synd om den och inte för den gömmer dig under en kista här inne och jag vågar inte ta i den och ta ut den och jag vill inte att den ska behöva gömma sig där hela dagen tills hence kommer hem... Och jag vill inte att katten ska ta den framför mig och egentligen inte överhuvudtaget.. SÅ hur ska jag göra??

fredag 19 februari 2010

Friday it is!

Underbara helg, Ihelgen ska de kaklas som bara den i köket svarta och vita stooora plattor kommer bli riktigt nice alltså! Sen är de bara el, isolering och in med köksinredning.
Sen börjar vi på det största rummet i hela huset... wuhuuu!
På lördag blir det väl att fortsätta kakla och kanske bio?? sugen på de. Ska beställa hem en massa fina kläder till wille meed:)
Vill verkligen utomlands nu.. åhh till värmen men de får vänta till sommaren...
Nu blir de kaffe.. har inte hunnit med det ännu och vad vore dagen utan kaffee:)
puss<3

onsdag 17 februari 2010

Wille!


Grattis på din 10 månaders dag!!! Min stora lilla bebis! Jag älskar dig mest av allt min lilla sötnos!

Idag vaknade jag upp och fick för mig att det var fredag, men det slog mig inte långt efter att det var fel.

Idag blir det städning i lägenheten eftersom den ska besiktigas imorgon.. ohh, jobbigt. Mina kilon har bara försvunnit två... Men jag är nöjd, får fortsätta lite till.

Eftersom jag såg den vackra filmen allt för min syster igår hittade jag denna låt som spelas så fint i en vacker sen och låten är så fin..

-Edwina Hayes- Feels like home to me.. En riktig snyftare. :)

Ha en fin dag!

Grattis till Angelica som fyller 22 år!

PUSS

gråtit i nästan 2 timmar!


Alltså jag är så känslig för sorgliga filmer! Och denna var helt otroligt sorlig men väldigt bra!
Regisören som gjort en av mina favorit filmer " Dagboken" har nu ännu gjort en helt underbar film - Allt för min syster heter den, och jag har nog aldrig gråtit igenom nästan en hel film!!!Helt underbar ! SE DEN!!!!!!

måndag 15 februari 2010

back!

Jaha då sitter man här i huset igen... Kan ju nämna att ingenting fungerar som det ska. Det innebär att det inte finns något varmvatten, propparna går hela tiden, ingen tv, ingen mat knappt, Ingen riktig värme sist men inte minst INGEN BIL. Har bara Wille. Jaja, ska inte beklaga mig, Välkommen tillbaka till det som jag flyttade ifrån... till huset med full renovering.
wiiee.
Lite små drygt faktiskt.. nu väntar vi bara på hence som ska komma hem...
har bara varandra och det är väl de som räknas.
pusss

fredag 12 februari 2010

12 februari 2010

Här har ni oss!
och det är fredag och det innebär att det är helg. Vad ska ni hitta på i helgen? Ikväll vill jag på bio. Någon som är sugen? det vill säga om jag får en barnvakt.. Men det ska nog inte vara svårt att lösa.
Wille kör runt i sin bobbycar och då passar jag på att sitta vid datorn. Funderar på att gå ner på stan och se om jag hittar något skoj till Wille och mig. Men får se.

Imorse försov sig Hence men han hade tur för han vaknade med hhjälp av sin son som stod upp i sängen och sa Gagagaga...! Haha, underbart!

Fårse vad min kära vän Maria gör ikväll, kanske kan paxa henne för en bio! ;) Nån som vet om trailern till eclipse har kommit?? för jag hittar inte den nånstans och jag blir galen .. Min lillebros flickvän sa att den kommit ut och sen jag fick veta det har jag letat och letat utan något resultat.
Jag måste verkligen se till att fixa min kamera detta går ju inte längre... måste ju lägga upp en massa bilder ... dåligt.

Ha en underbar fredag! PUSS

torsdag 11 februari 2010

Godmorgon Sunshines!







Sitter här med min sena kaffe! vaknade av att alle ringde på dörren...wille och jag somnade av någon anledning när vi låg i sängen.
Idag ska det packas mera, städas i huset och lördag drar vi dit. På söndag är det ju alla hjärtans dag, men det är väl lite överskattat;) mina planer blir inte av eftersom det bara går på våren hösten sommaren så typiskt. Men det får la bli nått annat.
igår var min kusin i blekinge men jag hann inte träffa henne på grund av en grej.. tråkigt. Wille o jag saknar henne. men vi får åka ner med tåg nån dag tänkte jag! ska bli kul!
Klickade mig in på hms hemsida och beställde hem lite grejor. So ni ser längst upp!






onsdag 10 februari 2010

flytt till landet

Äntligen, jag är ingen stadsbo jag inte. Är ju uppvuxen utanför listerby i lilla Kuggeboda vid havet. Så varför ska jag bo i stan?
Nej till helgen bär flyttlaset till Landet till Hences barndomshem, ett jätte stort gammalt hus tre våningar. Visst vi håller på att renovera kök och en stor sal plus en veranda just nu så vi kommer att bo i två rum plus badrum. Men de är verkligen värt det, det kommer att bli så fint. Lovar att lägga upp bilder på det. Ikväll ska de packas! Det känns verkligen hur bra som helst!
Nu sitter jag här med min Lillebror på besök och kollar på simpsons medans wille sover .

måndag 8 februari 2010

Broken heartedgirl

Med beyonce! spelar jag sönder nu!
Youre everything i thought you never were,and you nothing like i thought you could have been,But still you live inside of me. So tell me how is that?
You the only one i wish i could forget the only one i love to not forgive.
And though you break my heart, youre the only one. And though there are times when i hate you cause i cantr erase. The times that you hurt me, and put tears on my face, and even now when i hate you, it pains me to say. I´ll know i be there at the end of the day. I dont wanna be whitout you babe, i dont want a broken heart, dont want to take a breath whitout you babe I dont want to play that part, I know that i love you but let me just say, I dont want to love you in no kind of way...No im no brokekn hearted girl...there is something that i feel i need to say, but up untill now i´ll always been afraid that you will never come around..and still i want to put this out, you say you got the most respect for me but sometimes i feel you not deserving me, and still you in my heart..

Gick inte att lägga in den här men lssna på den:)
ha de fint

fredag 5 februari 2010

7 kilon - två veckor!

Huh, tror ni jag klarar det?! Alltså jag fick Wille för snart 10 månader sedan har gått ner nästan alla kilon efter jag var gravid men har 4 kilo kvar plus att jag gärna går ner 3 till. Så nu har jag bestämt mig för att göra de. Jag är ganska envis när jag väl bestämt mig så hoppas nu på att jag klarar det. Då blir jag riktigt stolt över mig själv. en utmaning som heter duga! Jag är egentligen en riktig sucker på att hålla mig borta från godsaker men nu jävlar!
Ikväll har vi barnaledig.. så det blir mys ikväll för hela slanten.. riktigt längesen och det kan behövas mina vänner när man är föräldrar! Så ikväll så jädrar blir de bio och thaimat för imon börjar dieten;)
en lördag?? I know men vafan har gottat mig för många lördagar!
Ha en underbar fredag!

torsdag 4 februari 2010

Kärlek


Här har vi Jag, Lillebror och min Kusin i Turkiet!
Till Min Underbara Familj! Och mina syskon och Min Mamma,pappa!

Sitter här och sösöker komma på en perfekt alla hjärtans dag dag! Min man är nämnligen inte så bra på sånt så det får väl bli jag som fixar något roligt och oförglömligt :)Tänkte mest åka nånstans och göra något ute är inne på en sida där det finns en massa olika alternativ. Greatdays.se ett bra tips! Får hoppas han inte läser detta nu, gör han det så vet han ändå inte vad jag har planerat!Ser verkligen fram emot det!

Tro det eller ej idag är jag lite piggare! Det är jätte skönt. Har ju druckit några koppar kaffe iofs :)

Ha en bra daag!

onsdag 3 februari 2010

throw on happyface!


Jag mår inte alls som jag ska idag, eller har typ inte gjort det på hela veckan. Jag har ingen aning om varför.. Men är ganska nedstämd. Behöver nog lite kul att göra tror jag. En rolig kväll någonstans eller vad som helst blir tokig av att bara sitta inne.. Bilen fungerar inte heller. Nej allt får mig att gå på nerverna. Eller börja plugga. Men till att börja med så behöver jag något kul för mig själv.. Bio god mat kanske. det skulle iaf pigga några timmar... Men jag tror att det som jag behöver mest är sömn.... Går ju inte så bra med denna lille pojken här hemma. Han har verkligen blivit stor nu, och kräver mer av sin Mamma och det gör mig trött, När jag inte har sovit som jag ska. Så en avkopplande kväll skulle passa perfekt.

Nej fårse om wille vill vila nu vilket han nog inte vill... Men hoppas på det.

Ha de braa

måndag 1 februari 2010

Vinter


Det är verkligen en hård vinter. Visst är det vinter så ska det ju naturligtviss också vara vinter med snö och kyla. Men jag börjar bli ganska hyffsat trött på det. Hur kallt är det inte då?? speciellt på kvällarna..Nu vill jag ha sommar värme sol och bad. Jag har ju beställt massa fina sommarkläder! Finns inget bättre.
Det har varit en härlig helg. Lugn och mycket jobb i huset! De har verkligen varit jätte duktiga och nu känner vi att det äntligen är på gång..
Idag är det storstädning har ju inte kvar lägenheten så länge till. Det ska bli skönt att komma härifrån.
Ikväll ska vi bara ta de lungt. Filmmys kanske.
Titta MIN söta snart 10 månadres Willeee
Nu back to städning.
Ha en trevlig KALL måndag
puss!