fredag 30 april 2010

30 April


Jag funderar starkt på att beställa hem dessa skorna. Jag tycker dem är riktigt snygga. Lite dyra, lite höga men skit snygga. På nelly kostar det 749 och på skotrend.se kostar 699.

Vad tycks? :)

Idag tycker jag att det är väldigt varmt ute, när vi var ute och gick kunde man gå i linne!

Skönt med fredag idag, sitter här med en kaffe och kelar med Gonza. Wille sover.

Imorgon är de 1 Maj, känns som sommar!

kram

onsdag 28 april 2010

Torsdag!


Och snart Maj månad! Det känns ju underbart må jag säga. Sommar! ge mig sommar!

Ibland går inte allt som man tänkt sig, och i mitt fall gick de åt helevete rent ut sagt, men man får bita ihop och leta vidare. Livet slutar ju inte leva för det. Haha de lät konstigt.

Jag har fortfarande inte hittat vår o sommar skor... Detta är rekord innan köpte jag allltid för tidigt och nu är jag för sent ute.

Bikini ? nej inte det heller. Någon som har förslag? Igår fick ångest för jag har verkligen inte gått på jätte länge eller en vecka eller så. Så igår gick en runda och joggade tillbaks! Men nu måste jag ju fortsätta i samma fart också annars ingen mening.

Wille tog två steg själv igår igen!!!! Duktigt!!!! Åh hence har världens sötaste bild på wille i hans mobil ska lägga upp den ikväll! :D

igår var jag wille och mamma i karlskrona, shoppade lite. Hittade lite smått och gott. men inga skor, ju ett par billiga sandalar men de kan jag jju inte använda ännu.

Imorn blir de nog att hämta sandlåda till Wille.

I helgen ska de spacklas i köket och målas sen är de inte så där jätte mycket kvar, spis ska kopplas inte el, vatten, och finslipa de lite sen är de klart :D Sen efter köket är klart måste vi ut i trädgråden och fixa i ordning.

Idag ska jag och wille gå en lååång runda sen får vi se ! Åker kanske till Mamma o pappa eftersom pappa är hemma nu så kul att träffa han, tycker wille

ciaoo

Onsdag

Idag vaknade jag och Wille vid 07.30 men nyss somnade han igen, trött.
Det går framåt med min nya katt Gonza, Han är inte alls blyg och vill gärna bli kompis med Tulle men tulle är mest rädd. Imorse hoppade Gonza upp där tulle satt och strök sig mot honom men då slog tulle bort honom.
Men min Tulle ska väl vänja sig snart, Gonza har hoppat runt med Willes gosedjur hans marsvin, roligaste jag sett på länge!
Och Sist men inte minst!!!! Wille tog två steg SJÄLV i Måndags! Det ni!!!
Nu ska jag rensa gradroben.
ciao

söndag 25 april 2010

Måndag!

och det innebär jobb eller rättare sagt utbildning från halv tre till nio och hela dagen imorgon.. Wille ska vara hos mormor och morfar tills imon kväll..
Igår hämtade jag min kära Bengal Gonza som han heter i stamtavlan och han är helt underbar, han kände sig hemma efter tio minuter.. Han pratar, lyssnar till sitt namn, kelar, ligger och busar i sängen klättrar överrallt och är jätte rolig. Just nu ligger han på soff kanten och vår hund Engla ligger under honom, men han är sten cool. Riktigt fin och mysig.
Min andra katt däremot är rädd för honom, får hoppas han vänjer sig.
Ska lägga upp bilder när vi har en kamera.
vi hörs kanske ikväll.
kram kram

torsdag 22 april 2010

Ångest

Åh jag har verkligen ångest, jag börjar jobba på måndag... nu är det slut på gamla tider ja nu är de färdigt inom kort... haha.. Nej men seriöst jag har inte jobbat sen sommarjobbet innan wilhelm på campingen där mina föräldrar bor. Men ja, någo gott ska de väl komma från det. För er som inte vet så börjar jag på sifo, för att kunna betala min utbildning.
Igår var mina kära kusin Cassandra mer kallad "tönt" hos mig haha. Det var jätte roligt. wille kelade meed henne.
Idag har Wilhelm fått sin 1års vaccination. Inte kul, men ett måste. Nu sover han och jag passar på att sitta här.
Ha en bra dag!

tisdag 20 april 2010

Måndag


Idag har Wille och jag varit i Kuggeboda hos Mormor och slappat. Nu väntar vi på henric som slutar klockan fyra. Ikväll vet jag inte va som sker, köket eller ta de lungt.

Jag har fått reda på att min Bengal som kastreras på torsdag så kan hämta honom på lördag. Men det blir allra bäst eftersom jag ska på utbildning Måndag, tisdag... ser inte fram emot det just nu hoppas jag gör det sen.

Då får vi också se vad vi hittar på för något namn till den lilla sötnosen.

Iaf, nu ska jag ut med Wille och hundarna annars river de huset ;)

Kram kram

måndag 19 april 2010

Vår wille 1 år

En gammal bild på Wille! 4 månader eller 5!

Nu är Wille 1 år. Tiden går verkligen fort, käns som om de var igår vi fick honom. Så det var Kalas, men jag var skjuk:( så missade lite men tog igen det på kvällen när jag mådde bättre, han fick en gunga, en cheap monday skinnjacka, en jl tröja, en keps, bok, thsirt, strumpor, gosedjur, boll, strand grejer, choklad så han var nöjd. han ska snart få en sandlåda med.

I lördags var jag och hence och tittade på bengalen. Den var så fiiiin. Så jag tingade den och hämtar den på lördag eller måndag han ska bara kastreras först! Ska bli roligt. Kan lägga in bild på honom när jag hämtat honom.

Wille och ja har varit ute med våra hundar en sväng och nu väntar vi å mormor som ska följa med en lång runda i skogen, en jätte mysig runda!

träffade becca i lördags med kul !

Nu ska vi fortsätta städa sen ut !

Ha de fint!

puss

fredag 16 april 2010

Om Henric

Vad skulle jag göra utan henric? eller rättare sagt hur klarade jag mig innan jag träffade henric?
Jag kan inte förstå det jag är fullständigt beroende av honom på så många olika sätt. Det märker jag när jag är ifrån honom när han jobbar? Hur kan man sakna någon som är näst intill är med hela dagarna? Hela min tillvaror känns helt menningslös och värdelös när inte han är med mig. Jag ser hans leende framför mig hela tiden, Det är 3 år sen vi träffades herreguf tiden går så fort det känns som igår fortfarande. Jag fixar fortfarande till mig innan han komer hem så jag ska se fin ut. Jag tycker alltid att henric är så himla fin, och tänk att han alltid ha velat ha mig? bara mig? JUST precis bara mig?
Ibland kan jag inte se honom i ögonen vänder snabbt bort ansiktet för att han inte ska se hur mina ögon glöder. Jag försöker alltid vara så himla smart och rolig när jag är med honom. För det är ju han. Denna kärlek är hela tiden i rörelse, den växer starkare för varje dag. Jag upptäcker nya saker med Henric varje dag och jag älskar att lära känna honom på nya sätt. Han har en varm personlighet med nya kapitel varje dag och han ger mig chansen att läsa dem.
Jag älskar att se honom med Wilhelm, jag brukar smygtitta när de leker och jag ser glädjen i willes ögon, hur han trivs och glad han är. Wilhelm måste älskar sin pappa lika mycket som jag!

torsdag 15 april 2010

Då var det klart

Igår fick jag ett samtal från S att jag kan börja där, vilket gjorde mig skit glad, så om allt går som det ska mina vänner så börjar jag min frisörutbildning i början på Juni. Känns självklart helt underbart! När man inte har några pengar så får man kämpa för att ta sig dit man vill, och det är just det som jag ska göra genom att jobba. När man inte får hjälp utifrån, men vet ni? jag vill helst inte få någon hjälp av någon för jag vill klara mig själv. Det kanske andra också borde tänka på! vem vill snylta från nära och kära hela livet? inte jag! helt sjukt vad bortskämda folk kan vara när de inte är värda det, Ha allt man drömmer om hemma men inte jobbat ett skit för det. Som bara ligger i sängen. Det kallar jag sjukt! Min pappa är en man som sliter, han jobbar till och med dubbelt. Och då ska ni veta att han är kapten..ändå räcker det inte? hur har "folk " som inte jobbar råd med att leva i sitt dröm hus med sitt drömliv? Jo snylta på andra! äsch man ska inte tänka så mycket men det är bara det att det går inte att undgå eftersom jag ........ så jag vet hur ortättvisst det ka vara!
Jag vet att Wille är glad för sin mammas skull!

Helgen är här! Ikväll blir det en lugn kväll tror jag med wille o hence.
Imon ska jag till hässleholm och titta på en bengalhane, som eventuellt ska bli min.
På söndag fyller min kära Wille 1 år då blir det Kalas.

Ha en fin dag och helg!

onsdag 14 april 2010

Nytt i carros huvud....


Jag vill ha EN bengal!!! fatta!? Jag kollade på blocket efter en kattkompis till min älskade touluse, och poff så var jag inne på bengal. och jag föll direkt. jag bara ska ha en sån! helt underbar! Visste ni att rasen kom till på 1960 talet är en leopad katt parade sig med en vanlig?

Jag har hittat några st, men de finns mest i Stockholm och det är ju en bit att åka, hur som helst så vet väl alla hur det är när man vill ha något?

tisdag 13 april 2010

snyyggggt!


Vill ha den jackan. Hittade en liknande på Nelly.com men den är inte riktigt lika snygg, men eftersom den på

bilden verka vara slutsåld så får den nog bli en från mango.

ha de bra!

Lejonkungen

Idag känner jag mig liten igen haha! Så när Wille vaknar så åker vi och köper Lejonkungen, Min favorrit film! :)
Har suttit och sett klipp nu hela morgonen. Bästa!
Jag och Cassandra satt alltid och kollade på den filmen när vi var små, men snabbspolade när Simbas pappa dog för vi ville helst inte se det, så sorgligt. Kommer nog snabb spola det sen med.

lördag 10 april 2010

Ser vääääldigt ljust ut


wiiee åh jag är GLAD! Pratade nyss med L om min utbildning som jag verkligen vill gå.. Och det ser ut att lösa sig efter allt. Vill inte säga så mycket ännu för det är inte klart ännu och jag har inte fått något helt besked. Men det ser väldigt lljust ut så jag är ganska happy om man säger så!

Förmodligen börjar jag i Agusti och tills dess måste jag in på SIFO. hoppas jag..

återkommer om detta när jag vet mera. =)


Idag fyller min Mormor år. Grattis mormor! :) Blir väl antagligen kalas.

Annars är de köksfixande som gäller.

Puss o kram
ps bjuder på en gammal biiild!

torsdag 8 april 2010

"i cant control the universe cause im only a man"


Min lilla snuttis tuttis var sjuk igår, tyckte jag var kul, men senare på kvällen så blev jag det med. buuhu! haha.. not fun. Såhär ligger man och springer på toa stupp i kvarten, men någon gång ska man väl slippa de, i är som ett vi två, ser ja att han är sjuk så blir jag det med. Men Wille är iaf frisk. Men jag har än fråga - Varför blit killar alltid "sjukare" än tjejer och varför är det alltid mer synd om dem? haha.

Jag sitter och försöker hitta lite födelsedagspresenter till mitt lilla hjärta som fyller 1 år nästa söndag! Det är riktigt roligt.

Okej här få ni en bild på Oss.

Ha en bra Torsdag och bli för all del inte magsjuka!