måndag 30 maj 2011

Min klocka har stannat under dina ögonlock

Önskar mig denna väskan när jag fyller
Idag är det sommar ute. Vi har haft en underbar helg. I fredags var jag och henric ute och åt på Sorrento i karlskrona(inte riktigt lika goda pizzor som italien men nästan), gick en runda i brunnsparken och sedan film. I lördags var vi i hässaleholm på bilutställning wille hade väldigt roligt, och igår var vi hemma o myste.


För två veckor sen slutade ju brukshundsklubben och vi klarade oss väldigt bra jag och Billo, perfekt team. I agusti fortsätter vi med fortsättningskursen. :)


Den 20 juni börjar jag jobba. Lite uppdatering. he he.torsdag 26 maj 2011

4 årTänk att vi hållt ihop i 4 år. Det har varit blod svett och tårar samtidigt som de varit kärlek, minnen och lycka. eller the other way around;) Du är min bästa vän, min pojkvän, min själsfränade och min familj. love you. Bjuder er lite gamla bilder på oss;)

onsdag 25 maj 2011

Älskar beyonce!

Plymouth och GonzaHej hej bloggen!


Min katt var ju försvunnen som jag skrev och jag vart helt förtvivlad, men vi ropade och ropade på kvällen och tillslut hörde vi honom, han var instängd i vår grannes lada. Tillslut fick vi ut honom. :)I fredags var jag Hence och svärfar och hences morfar i Göteborg och hämtade en plymouth 58 till oss, köpt från USA och kom med fartyg, 60 år gammal bil som vi körde hem 35 mil jag och H. hehe det gick bra iaf. Om ni sett steven kings film Christine, så vet ni vad det är för bil. Bilder kommer.


måndag 23 maj 2011

Resplaner

INför nästa sommar är planerade, det blir en favorit i repris. Först Sorrento,capri, amafilkusten, Rom, Venedig och frankrike. Jag längtar ihääl mig! Speciellt för Italien. Jag älskar det landet, underbart. Man blir fast om man väl har åkt dit en gång. Så vackert. Vi ska åka bil ner som vi gjort alla andra år. Men denna gången ska vi vara fler. Det blir Mamma, Pappa, Jag henric , wille, Min lillebror alle, min storebror jesper och hans flickvän Karin. skoooj!:)

onsdag 18 maj 2011

Två nya lampor och ett minneshjärta.Från Butiksopihe. En fattigmanssilver lampa.

Den fina taklampan är från vintagebynina. Den ska hängas upp bättre, men jag kunde inte vänta haha.

Mitt fina minneshjärta är också från vintagebynina, och det hänger fint på väggen i vår sal:)De andra två fina prylarna är min son och sambo;)

Tyvär inte så bra bilder, men det kommer sen;) Tills dess får dessa duga.

Det börjar ta sig minnsan!
Veronica Maggio - Snälla bli min

söndag 15 maj 2011

If I could

Om jag kunde skulle jag veta precis allt om kärlek, men jag vet ingenting. Om jag fick välja så skulle det inte finnas någon smärta, inga tårar, inget att vara rädd för.
Varför ska det vara så jävla svårt med känslor. Jag har alldels för mycket känslor, Jag lever genom mina känslor. Sån är jag. Ser allt svart eller vit. Dålig egenskap? Kankse. Jävligt opassande ibland. Jag måste alltid vara extra stark annars klarar jag inte vissa saker. Jag håller din hand stenhårt för att jag tror att det är sista gången.
Antar att livet inte är någon dans på rosor alltid.

onsdag 11 maj 2011

FintFå snart se dagboken för 100 gången:)

tisdag 10 maj 2011

Var är du Gonza?

snart ett dygn har min älskade bengal varit borta. Han kommer alltid när jag ropar annars, men idag och igår kväll har han inte gjort det. Han svarar alltid när jag ropar vart han än är. Men inte idag. Jag är väldigt ledsen över detta och hoppas att han dyker upp snart..

tisdag 3 maj 2011

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Igår var det brukshundsklubben 6 e gången, bara tå gånger kvar nu, ganska nerös för provet sista gången. BUHU!

Wille och åkte hem till momo o moffa. Sen åkte vi inte till leksaksaffären och köpte ett släp till hans två traktorer han är som besatt. :)

Jag ska ta en bild senare på vår sal, det har blivit väldigt mysigt nu och två nya fina lampor har vi:)

Hörs senare.