torsdag 29 september 2011

Vår lilla bebis

Igår fick vi äntligen se dig. Lika underbart som med vår lille wille. Vi har ju redan intagit v 20 idag du och jag så det var en stor bebis vi fick se. Lite tråkigt bara att barnmorskan inte ville säga vilket kön det var även om vi bad om det. Men jag tror jag vet endå. Under hela untraljudet sparkades det i magen. En buse sa barnmorskan, "en sprattel gumma är det.... eller gubbe.. " Haha spännande.

Längtar så efter dig !!!!

onsdag 28 september 2011

Finaste tavlanMitt senaste köp från nina. Det börjar bli riktigt hemtrevligt här hemma nu. Det tar ju tid med inredning och allt vad det innebär, men jag har en duktig sambo och en fantasiiful jag. ;)

Idag är det ultraljud som gäller sen efter det bär det av till Ystad för att hämta vår nya bil.


Tankar just nuHär har vi sötnosen i pappas tröja.Imorn är det dags för ultraljud! gaah är så spänd vi vill ju ta reda på om det är en pojke till eller en flicka. Tänk vad häftigt att wille ska få ett småsyskon? underbart!

Ett problem som jag har är att jag har absolut inga kläder. Fattar inte det. En ny gardrob tack.

sjukt jobbigt jag lovar.


Avis på mina föräldrar som är i Rom tills fredag.


Vår tik löper= galen hanhund.


tack för mig.

måndag 26 september 2011

26/9 -11

Måndag igen veckorna går väldigt fort. Ihelgen sålde vi vår bil så nu är vi på jakt efter en ny. Jag och Henric lämnade av wille hos hans farmor sen körde vi för första gången i våra liv till Ullared. Folk var som tokiga. haha. Men ullared var inget för mig egentligen vi köpte leksaker tll wille,böcker, filmer , hundgrejer och bra och ha saker. Men de var en rolig utflykt. Innan jul ska vi dit och handla till bebisen:)

fredag 23 september 2011

fredag 23/9Idag vaknade jag förväntansfull och i hopp om att få mitt paket från vintagebynina. posten kommer klockan 10..Sen blir de handling.

Wille säger Godmorgon! (stökigt i bakrunden i know) bjuder på de.

torsdag 22 september 2011

Monkimums för dessa skor. Wantis. PS. Monki har öppnat webbshop!!!!

onsdag 21 september 2011

Finaste franska ginenOch minneshjärta. Ginen har fått byta plats. Jag är så nöjd med den och vill ha en till!

måndag 19 september 2011

TisdagWille ger order om att åka till stan(vilket han ska varje dag) få se hur det blir med den saken.:) Igår var han där två gånger. ;)

Finner inga ord


Ni fattar va?! Vill ha nu! från henrykole.

King in our HomeÄr denna herre!

söndag 18 september 2011

När hösten kommer och tiden gått för fort När allt känns på rutin och redan gjort Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort för dig, för dig.Och vi har precis varit och hämtat Wille hos mamma och pappa. Han sov över där igår efter vi varit där på god middag. Idag är vi sega och gör mest ingenting. Fixar och donar här hemma . Och längtar efter nya franska saker.. drömmer till och med om de. haha galet.

Här är min fina fattigmanssilver lampa som vi har i salen:)..Tillsammans med mina franska speglar! lovefredag 16 september 2011

en vrå av mitt sovrumIdag var jag , mamma och wille och hämtade dessa underbara saker. Ginen, balett klänningen och balett skorna fick följa med hem. Från vintagebynina. Wille var helt underbar hela bilresan. Underbara unge.

torsdag 15 september 2011

franska skönheterImorn åker för att hämta min Gine och den fiiiina gamla balett klänningen från frankrike. Den kommer pryda fint i vårt sovrum tillsammans med ginen, den får ni se imorn.


Livet

(Vi behöver uppdatera vårt bildföråd)
Det handlar inte om att få vem som helst, det handlar om att få just honom.

Det handlar inte om att gå hem med vem som heslt utan att få gå hem med just honom.

Det handlar inte om att få vara med alla människor utan att få vara med just honom.


(Text lånad men sann.)PUSS!


onsdag 14 september 2011

Men jag försöker men jag förlorar varje gång antingen så lämnar dom mig eller så lämnar jag dem.

14 september

http://butiksophie.dk

Här är lille wille när inte pappa gett han frukost när han vill.Här var det längesen jag skrev nu. Men har väl inte behövt det. Men nu ska det startas på nytt tänkte jag..Vi är inne i namn funderingar till willes syskon. Det är svårt det där. Men några förslag har vi. Vigge, Elli, Benjamin, sienna. Vi får se :)På fredag ska jag och mamma ner till nina och hämta min Gine och två andra grejer jag köpt. Lägger upp bilder då:)Kan däremot nu visa min fina ljuskrona som snart kommer till mig från http://www.butiksophie.dk

p