måndag 19 december 2011

torsdag 15 december 2011

den bästa som finns


Och snart ska du bli storebror bara 8 veckor kvar nu! Världens bästa är du.

fredag 9 december 2011

BagVill ha denna väskaaa!

tisdag 6 december 2011

Lite från vårt hem(vardagsrum)
Min nya fina ljuskrona från Butiksophie.dk ser ni på enn av bilderna !! Det är så mycket mer och visa men det får bli en annan dag. Vi håller på me barnrummen nu så allt annat får vänta. Rummet (salen) är ju 50 kvadrat som en hel lägenhet så ni förstår ju att det finns en del ställen att fylla upp med antikviteter!jaha är det halt ?

ja alltså typiskt mig. Jag körde försiktigt hem igår men när jag kom till tokarydsvägen började jag köra på lite eftersom jag var nära hemma, och i kuran tyckte jag nog att det gick lite väl fort och bromsade in, och gled först till höger sen till vänster och där tänkte jag NU är det kört diket here I come, men bilen rättade upp sig och jag körde vidare som om inget hänt, lite stolt att jag nog rättat upp en sladning. Väl hemma lite chockad a incidenten satt jag i bilen en stund och insåg att vintern är nog här nu..

:)

lördag 3 december 2011

11 veckor

är det kvar nu tills det kommer en bebis . Om det bara kunde bli bra nu för jag orkar inte mer med det dåliga. om du bara kunde inse hur jag fungerar.

torsdag 1 december 2011

Breaking Dawn Part LOVE iiiiit

wanties
me like


1 Decemberförra året den här tiden var det snö och 20 minus grader! Hade varit mysigt med snö nu. Idag har jag varit på Glykos prov, gick utmärkt och bebisen mår fint. Magen går exakt efter kurvan!

Wille växer så det knakar! Han är den sötaste som finns. Ska få 10000000000 julklappar;)

beställde en till mig själv här om dagen;) Och kom idag, underbart snyygg! modekungen.se