onsdag 31 oktober 2012

Renovering

Av köket är full gång. Idag ska golvet flytspacklas och förhoppningsviss läggs klinkersen i helgen.!
Min lille elle

Min nya fiiina ägodel från butiksophie

tisdag 23 oktober 2012

Hero

Våran Hero. Från cool lines. Han  bara älskar att mysa med matte i soffan:))

måndag 22 oktober 2012

Efterlängtad dag

Imorgon kommer lene med allt kul:)) Så fint ska de bli!
Idag var wille frisk nog att gå till förskolan igenn efter två veckor. Så går han denna veckan med
sen är det väl dags för ett virus till ;))
Idag kommer nog även en annan efterlängtad lampa från vintagebynina. wieee!

Nu tar jag och Elle och mållar färdigt sovrummet .

tisdag 16 oktober 2012

Förskylning

IGEN. detta är så sjukt jobbigt. Får se om wille kan gå imorn. Är ju också föräldramöte imon. Å jag som är sjuk. Men  H får väl tadet. Här hemma är det mycket som händer. Tak som läggs på verandan där det inte fanns nått. Köket är i full gång. Grundarbete! Tur man har en duktig sambo. Han renoverade ju allt i vårt förra hus:))
Nu ska jag göra en kopp te medans barnen bygger med pappan!

Söta wille för ca 2 år sedan!

onsdag 10 oktober 2012

Ögoninflamation

Sjukstuga igen. Wilhelm har ögoninflamation. Ja det är underbart med förskola;) Så vi är hemma och myser! Tror jag ska måla lite nu.

tisdag 9 oktober 2012

HÖST

Det är verkligen höst ute. Tur för oss att ni numera bor i ett isolerat ocn inrett hus! ;) Det gjorde vi minsann inte förr. Vi har bott här nu i 3 månader. Det har hänt så himla mycket tråkigt så man har inte kunnat glädja sig riktigt över denna flytten. Mycket som hänt våra djur familjevänner som gjort liv surt, vi har verkligen fått bitta i det sura äpplet. Vilka motgångar. Tyvär kommer sällan en olycka ensam. Det har varit tusen. Och vi saknar dem hela tiden.Man säger att man blir härdad av allt hemskt? Vet inte om jag blir det. Kanske. Tror innte heller att olyckan slutar här. tyvär. Men man får bara hoppas den gör det.

Trots allt ont som hänt har vi två helt underbara BARN som förgyller hela mitt liv. Hade jag inte haft dem så hade nog det varit mycket tuffare. Och H.LOVE! Mina kärlekar som jag gör allt för.
Tänk vilken lycka? Vad är egentligen bättre än att ha två älskade barn? Kan inte komma på nått.

/ Caroline

måndag 8 oktober 2012

Min fina ljusstake!


Pyssele
Tänk att lille elle är 8 månader!! Hon är en ritig buse . Och wille med sin nya cykel, Bakom ser ni även den heeeemska tapten som nu är VIT!

tisdag 2 oktober 2012

Lite Vardagsrum

En liten del. Målat vardagsrum nu . Äntligen. De som bodde här innan hade en hemsk tapet. Men nu är det vitt och fräscht! Wille är på förskolan. Elle vilar och jag har lite egentid.
Jag längtar efter mina saker från Butiksophie. Hon kommer i ocktober. Där bland annat ett köksbord leveras. Ett slitet bord med en zinkskiva. Helt underbart är det. Det ska stå i köket som just nu är under renovering.