tisdag 30 mars 2010

Min BIKINI

RÖSTA

Shopping

Igår var jag Mamma och Wille i Kallekrona och shoppade som vanligt.
Hittade lite fina vår och sommar grejor. Men inte det som jag letade efter mest av allt, EN VIT spets klänning verkar som om alla människor i hela världen letar efter samma grejor.
Jag fick en aning onda blickar när jag gick runt med en spets "jacka". Köpte bara i puderrosa färger igår... nästan hela min gardrobb består av svarta kläder.. Får bli en utränsning todaaay!
Meen i alla fall. Jag har varken hittat någon snygg bikini eller sommar skor ännu.. jag fattar inte varför???
NU ska jag leta bikinis och skorr.. Jag är föresten med i Nellys tävling. Vote for me. CAROLINE GUSTAVSSON.. Ska försöka lägga in bilden hrä.
PUss på er!

torsdag 25 mars 2010

ItalienSaknar mitt Italien! 3 år sen vi var där nu....
Sååå vi drar dit i sommar, till vackra sorrento... Wiiiiee!
Längtar! jag älskar Italien! Finns inget som är bättre än det landet...
onsdag 24 mars 2010

Vår!

Den är hääär! :) Ja letar efter de perfekta vår/sommar skorna. Men det finns så himla många att välja mellan.. Kan verkligen inte betsämma mig och man kan ju inte köpa hur många skor som helst heller.. ;)Men jag har ju en del favoriter..
Jag älskar den här puderfärgen på kläderna i vår:) helt sanslöst snyggt!!! så massa kläder i den färgen blir de för mig.
Jag vet inte vad det är för fel men det går inte lägga upp bilderna är.. cp. ..
gör ett nytt försök senare.
Ha de

söndag 21 mars 2010

21 Mars

Och äntligen börjar snön smälta bort, det är verkligen på tiden.. Nu får det INTE komma mer..(peppar peppar ta i träd). Ibland är man verkligen inte på topp. Och det har inte jag varit i helgen.. Så jag fick ta tag i det med egna händer, men de verka inte ha gjort något större skillnad.. Hur vet man är det som är är rätt? och när ska man förändra något?..
trött på ...

Pussssssss!

onsdag 17 mars 2010

Ny Bil!


Titta och Njut!

En riktigt cool ny bil, Jag älskar den! :) Helt underbart snygg och härlig. Merca Geländewagen! Passar perfa till oss! Wille gillar den med. Min älskling kan det här med bilar, men de är ju ingen nyhet han har ju hållit på sedan han var 10 år eller något.


Vet ni vad? Imon kommer vår leverans från Ikea, köket! Det ska bli riktigt roligt. Så ikväll ska jag Wille o hence sätta upp de sista i köket innan köket ska in! Kul ska de bli.


Idag har Wille och jag inte planerat så mycket, ska hem till Mamma en runda sen.


Ha de bra!

fredag 12 mars 2010

Wille


Wille är snart 11 månader om bara några få dagar. Han växer så det kankar. Han säger Mamma, Pappa, Lampa(aompa), Vovv,vovv, agu agu, aga aga, mm. Han har fyra tänder två uppe o två nere, Han kryper, står, går längs möbler, bits, pussas, kelar, reser sig, sätter sig fint, dansar till musik, äter allt möjligt. Han fullkomligt älskar choklad. Han vinkar heeeela tiden till allt. han pekar på kort och säger pappa. haha. Han är GLAD hela tiden, han är aldrig ledsen(förutom när han är trött) Han klättrar upp o ner från soffan Fast bara hos Momor och Morfar där han även vill klättra i trappan. Tänk att nästa månad blir han ett år. Inte klokt vad tiden går.

Vår lilla Wille!


Puss på diiig älsklingsfavvoriten!
på bilden är han 9 månader gammal, ska lägga in nya bilder snart!

torsdag 11 mars 2010

Lars winnerbäck

Hade glömt hur bra låtar han gör! Så nu blir det tillbaka att lyssna på honom!
Wille och jag vaknar bara tidigare o tidigare, halv sju är han hur pigg som helst! men de är ju bara skönt tycker jag.. Idag är det öppna förskolan fårse om vi hinner dit... =)


Du hade tid. Hur ska jag gå hem när allt är såhär? jag vet du kommer se på mig sådär. Vad har du gjort ikväll? och vad har du bestämt? du sa du behövde tid o du hade tid. du är ett glashus och jag är en sten men de är du som försöker se igenom mig.

Du frågar älskar dom dej ikväll? Jag svarar dom älskar mej bara nu. Den enda som verkligen älskar mig är du. Du frågar tog du dem med storm ikväll? jag kommer faktiskt inte ihåg...men mina fingrar säger att det var ett segertåg.

Ha de fintpussss

tisdag 2 mars 2010

Love


Jag älskar Dig Henric.