tisdag 26 oktober 2010

Storhandla

hade jag på schemat idag.. Alltså, jag glömmer alltid bort vad det är som jag ska handla. så först gick på lindex jag och wille, där jag köpte en mössa och en tröja till Wille. Sen blev det maxi och när handligen va klar så var hela kundvagnen full, Jag skoja inte. Överfull, så jag drog fram vagnen. herregud.. så blir det när man glömmer listen.. En man fick springa fram när vagnen börja rullaaaa ner för en backe. HAHA med wille och allt i..(jag skulle bara öppna bildörren). åh jag dör. tack till dig;)

Aja, nu är det avklarat!

måndag 25 oktober 2010

Hejhopp

Idag har Wille och jag varit på BVC och vägt, mätt och tagit vaccinationer. Och vet ni vad? Han sa inte ett ljud när han fick sprutan... Inte ett enda ljud. hehe han är helt otrolig. han är bäst, underbarast , sötast mest älskat barn i hela världen. mitt barn. Gissa om jag är stolt?

Nu väntar vi på pappa H, för det blir en sväng till Kallekrona för lite shopping.

Jag har också hunnit att skriva CV idag så nu ska de skickas iväg, lämnas in och sökas både det ena och det andra.

Världen må vara konstig, men min värld är just nu lagam bra.. :)fredag 22 oktober 2010

När man bara vet


Att man har allt man kan önska sig då är livet bra underbart. Jag har det, En underbar mamma och pappa, två älskade bröder, En underbar pojkvän, en helt fantastisk son, en riktig vän som jag gör allt för som jag litar på till 100, cassandra, bästa djuren, bästa drömmen, bästa huset som kommer bli drömhuset. Kan man låta bli att njuta av livet när man tänker på vad man har? Visst jag har också min ups and downs och vissa dagar är skit rent ut sagt. Meen jag har alltid en glad son vid min sida och han är värt allt som finns, Jag älskar honom till månen och tillbaka(mer). Utan honom så skulle jag inte vara jag. Och inte utan H heller. Min kärlek. Jag är väldigt tacksam och det borde man vara oftare. varje dag räknas.

torsdag 21 oktober 2010

YSL


mög dag, både jag och wille är förskylda! sjukstuga här hemma hos oss..


Så för att pigga upp mig lite hade jag velat hitta detta snygga skärp i min gardrob.

(så ni vet vad ni kan köpa)..;) YSL bara 3900. hehe

måndag 18 oktober 2010

...

Hejhej!

Måndag igen..helgerna går fort. jag och wille har varit i kuggeboda en runda. Nu sover han middag och jag ska städa. Visst känns det som att vintern är på ingång?
jag längtar efter julen. Då det ska pysslas och köpas in julklappar. Wille kommer vara den roligaste att köpa till.


Du påminner om någon jag älskade en gång. Jag rinner genom åren längst en älv som är så lång. Det förflutna hinner upp mig och jag minns alla svek jag en gång förlät. Du bär din slöja som en rädsla över ditt huvud.

ha en fin måndag!

fredag 15 oktober 2010

Days go by so fast

Fredag igen. Vilket väder vi har! Vi har varit ute i trädgården och nu vilar Wille. Huset har verkligen blivit fint nu när det är omålat. Jag lovar att jag ska ta en bild så fort vi har fixat kamera. Verandan är inte målad eftersom den ska rivas och byggas upp ny till våren(maj). wiie.. känns väldigt bra detta hära.

Funderar på kvällen.. Men tror nog att de blir fredags mys... ska hämta ut ett packet från hm med.

Ha en fin fredag.

Ingen bra dag

Det finns få människor som kan försöka tala om vad som är rätt och fel, speciellt när det handlar om ens barn. Vad vet de som inte har barn? Ja jag vet inte, vad jag vet är att jag gör allt för min lille wille. Och när jag och H känner att han är redo och när jag ska börja läsa eller jobba då blir det dagis för min lille plutt. Det bästa som finns för honom är att vara med sin Mamma sålänge som det är möjligt. Folk lämnar sina barn på dagis alldels för tidigt och för mycket idag, när de inte ens kan gå eller prata ordenligt. Vad jag har hört av någon som faktiskt är dagislärare.
yes så är det. Så kom igen när NI har egna barn med att tala om vad som är bra för mitt barn. eller nej föresten ert eget. Behövde bara få ur mig detta.

Nu ska jag och wille ut och leka i skogen..

wille v

måndag 11 oktober 2010

shopping


Idag bär det av till växjö för shopping.

Hörs när jag kommer hem.


kraam

torsdag 7 oktober 2010

REGNET BARA ÖSER
Regnet bara öser ner.. vilken dag! Men det kan också behövas en sån dag ibland.


Vi har ju fått en ny litem familje medlem. :P en valp. Bilo heter han och han ska jag träna med och ha roligt med. På brukshundsklubben osv. ska bli skoj..Wille och han är redan bästa vänner.
Nu ska vi fortsätta med allt som måste göras.
kram

tisdag 5 oktober 2010

INSPERATION


blake lively.(från gossip gril)
SNYGGT!

fredag 1 oktober 2010

Ocktober

Gonza mitt hjärta!


asså är det redan ocktober...? nej men hej när tog sommaren slut lixom. Tiden går fort, för foort.


Wille är 18 månader gammal. Han börjar närma sig två år nu. Ja tiden går fööööör fort...


snart är de juul haha... nej men , eh jo föresten snart ÄR det jul.


aja skulle bara skriva ett litet fredags inlägg.. vi sätter listor här hemma, eller hence gör det. jag letar efter min mobil som varitborta ett antal timmar..

ha en fin kväll! sorry för dålig uppdatering men har nog lite bloggtorka tror jag..

kramkram!